https://norges-spilleautomater.com/
Hugo Spilleautomat

Hugo Spilleautomat Anmeldelse – Spill på Mobil eller PC

Hugo slot er en av de mest populære online-forretter med en karakter fra Play’n Go-teamet. Dette er det første av tre startpunkter om det samme emnet, og er kanskje det mest underholdende ettersom det tilbyr et bonusspill, vilde odds og til og med en gratis spinn funksjon som vil forbedre gevinsten din ytterligere. Den har 10 gevinstlinjer og 5 hjul og muligheten til å belønne opptil 2000 mynter per kombinasjon.

Satsings alternativer er tilgjengelige nederst på skjermen, med myntverdien i venstre hjørne. Dette gir verdier mellom 0,03 og 2,00, med lavest mulig innsats på 0,30 per spinn. Spillverdier kan øke ved å bruke opptil fem mynter per linje og velge den høyeste myntverdien som tilsvarer 100,00 innsats per spinn.

Funksjonen pa Hugo

Onde Afskylia har kjempet mot troll i århundrer. Han hater Hugo og prøver alltid å kidnappe familien for sine dårlige gjerninger. Afskylia drakk Hugo sin elskede kone Hugolin denne gangen. Hjelp Hugo med å redde ham og motta belønningen hans ved å aktivere gratisspinn-funksjonen på Hugos online nettsted! Etter å ha tegnet 3 eller flere spredning med Afskylia-portrettet på en enkelt spinn på hvilken som helst av hjulene, går du inn i Free Spin, hvor du kan velge det første antallet gratisspinn du vil spille. Hvis du velger 5 gratisspinn, betaler du 150 studiepoeng for hvert line-format som vises på skjermen under funksjonen. Hvis du bestemmer deg for å spille 10 gratis spill, vil line-bildet koste deg 100 studiepoeng. I 15 gratisrunder fortjener Hugolins bilde 50 studiepoeng. Hvis minst 3 Afskylia-portretter lander på hjulet under funksjonen, vil du motta det første beløpet med gratis spinn.

Slik spiller du Hugo Slots?

Play’n GO-spilleautomater er designet for å være intuitive å bruke og spille, så selv om du aldri har spilt et online spilleautomat før, vil det ikke ta lang tid å forstå prinsippene i spillet. Du vil med en gang se at den eneste synlige kontrollen er Spin-knappen, som ligger til høyre for diskene, ved siden av midtre rad. For å bruke de andre kontrollene, må du klikke eller trykke på hamburgermenyen, som viser flere alternativer. Velg et spill hode for å deklarere et spill beløp som kan variere fra bare 0,01 minimumsinnsats på å spille en mynt på minimumsinnsats nivået på en gevinstlinje og 100.00 på den maksimale innsatsen på de fem myntene med høyest verdi på alle ti gevinstlinjer. Dette vil tillate enhver type spiller å finne en innsats som passer deres spillestil, humør og bankroll.

Når du er fornøyd med innsatsen din, er det på tide å spinne diskene. Klikk eller trykk på Spin-knappen for å starte spillet, eller hvis du logger deg på for en lengre spilløkt, vil du kanskje foretrekke spillet fremfor en hendig auto-play-funksjon som også er tilgjengelig på Spill-fanen. Velg ønsket turtall, sett overskudds- og tapsgrenser for å stoppe operasjonen, og klikk på den store grønne knappen for å starte. Du kan avbryte AutoPlay ved å trykke på Spin-knappen hvis du ombestemmer deg eller hvis saldoen synker for raskt.

Hugo Slot Bonuser

Denne populære online-kort personen ser ut til å være det høyest betalende symbolet og naturen som andre kan representere når de sees på rett sted på linjen. Det gir deg dobbelt så normal utbetaling, så selv de minste kombinasjonene gir verdifulle beløp. Bonus funksjonen aktiveres når 3 Treasure Chests vises, og gir deg en funksjon på flere nivåer hvor du kan samle gevinster så lenge du unngår krokodillen.

Når du har 3 dårlige kvinner å spole tilbake, har du 3 alternativer. Hvert alternativ tilbyr en unik mengde gratissnurr og verdien av hvert symbol hos Hugo kjæreste. Disse kjæreste symbolene betaler uansett hvor de vises, noe som gir et interessant snurr på å score store gevinster i løpet av innslaget.

Fortsette

Play’n Gos Hugo er en favoritt blant mange spillere og med god grunn. Det tilbyr fantastiske bonusfunksjoner og inkluderer en gratis spinn bonus som få kan nekte. Spillet belønnes regelmessig med gjennomsnittlig volatilitet og RTP på 96,40% sikrer også at du får den beste sjansen for rettferdighet og store vinnersjanser.

Som nevnt tidligere, er Hugo tilgjengelig på flere Play’n Go-nettsteder som er tilgjengelige her. Bare gå til siden for spilleautomater og se etter Hugo 2 og Hugo Goal for å få enda mer av denne søte karakteren!

Spill
Gjennomgang
Software: Play'n GO
Slot Type: Video Slot
Paylines: 10
Min Coins Size: 0.01
Max Coins Size: 2
Jackpot: 2000
Rtp: 97%
Legg igjen kommentaren
Nyheter
  • 03.26.2020
  • Gamblingskatt for online casinospillere i Norge
  • Les mer
  • 03.26.2020
  • Lær det grunnleggende av Slots - Forklart guide
  • Les mer
Spill nå