https://norges-spilleautomater.com/
Regler & Vilkår

Regler & Vilkår

Vilkår og betingelser

Ved å besøke denne nettsiden godtar du vilkårene og betingelsene (heretter kalt «brukervilkår») som er angitt nedenfor. Brukervilkårene inneholder viktig informasjon om opphavsretten til innholdet som er publisert her, om eierens («vi» eller «oss») ansvar for innholdet og for tredjepartsinnhold, samt en ansvarsfraskrivelse. Vennligst les brukervilkårene, samt personvernerklæringen nøye før du begynner å bruke nettsiden. Ved å bruke nettsiden bekrefter du at du godtar brukervilkårene og at du godtar å overholde dem. Hvis du ikke godtar vilkårene, kan du ikke bruke nettstedet.

Tilgang

Vi garanterer ikke at nettstedet eller innhold alltid er tilgjengelig eller at det tilbys uten avbrudd. Vi kan ekskludere, trekke ut, avbryte eller endre hele eller deler av nettstedet uten forvarsel. Vi er ikke ansvarlige overfor deg hvis nettsidene våre av en eller annen grunn og ved et visst tidspunkt eller i en periode er utilgjengelig. Vi kan når som helst begrense tilgjengeligheten av nettstedet eller en hvilken som helst tjeneste eller produkt som beskrives på en av nettsidene våre til enhver person eller et geografisk område.

Bruk av informasjon

Vi har gjort vårt ytterste for å sikre at innholdet på nettsidene våre er nøyaktig, komplett og oppdatert. I den grad det er i tillatt i henhold til gjeldende lov, frasier vi oss alle garantier, uttrykkelig eller underforstått, angående nøyaktigheten av informasjonen som tilbys på nettstedet. På grunn av endring av informasjonen som tilbys på nettstedet, har vi ikke ansvar for eventuelle skader eller tap som oppstår direkte eller indirekte som følge av at tilgjengelige opplysninger på nettstedet ikke er nøyaktige, komplette eller oppdaterte.

Virus

Vi garanterer ikke at nettstedet er helt sikkert eller uten feil eller virus. På grunn av den iboende risikoen ved kommunikasjon og overføring av data over internett, har vi ikke ansvar for eventuelle skader eller tap som skyldes virus, dataormer eller annen ondsinnet kode. Dette inkluderer ødeleggelse eller tap av data, samt enhver skade på programvare eller maskinvare. Vi anbefaler at du benytter et antivirusprogram for å beskytte datasystemet ditt mot eventuelle virus.

Immaterielle rettigheter

Innholdet som er publisert på sidene på dette nettstedet tilhører utelukkende oss. Begrepet «innhold» inkluderer all tekst, bilder, grafikk, bevegelige bilder og programvare. Innholdets eierskap er regulert av de respektive lovene i Storbritannia. Du har ikke lov til å kopiere, distribuere eller behandle noen del av innholdet eller bruke det til kommersielle formål uten vårt skriftlige samtykke. Et slikt samtykke skal innhentes på forhånd.

Personvernerklæring

Vår personvernerklæring er en del av brukervilkårene og gjelder for din bruk av nettstedet. Du kan lese hele vår personvernerklæringen ved å klikke her. Ved å besøke og bruke nettstedet, bekrefter og godtar du at overføringer via internett ikke er helt sikre. Du bør ta i betraktning at all data du sender til nettstedet kan leses eller fanges opp av andre, selv om den aktuelle overføringen er kryptert.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Nettstedet vårt inneholder hyperlenker til tredjeparts nettsteder, og disse har sine egne brukervilkår. Derfor anbefaler vi at du leser disse vilkårene i detalj før du begynner å bruke slike tredjeparts nettsider. Vi har dessuten ingen innflytelse på informasjonen som tilbys på disse nettstedene, og er ikke ansvarlige for at det som står der er riktig. Det er eiernes eget ansvar å sørge for at informasjonen som står der er korrekt.

Ansvarsbegrensning

Vi er ikke på noen måte ansvarlig for skade du måtte pådra deg i forbindelse med din bruk av nettstedet eller ved bruk av informasjonen som er publisert på det. Vi streber etter å holde lenkene, artiklene og detaljene på dette nettstedet oppdatert, men vi er likevel ikke ansvarlige for eventuelle feil eller uoverensstemmelser gjort av tredjeparter. Vi garanterer ikke at vi kan tilby tilfredsstillende kvalitet på denne nettsiden for spesifikke bruksområder. Nettstedet ble opprettet kun for informasjonsformål, og ingen spilltjenester tilbys via det. Vi skal ikke holdes ansvarlige for eventuelle tap eller utgifter du måtte ha etter å ha fulgt lenker eller bannere til tredjeparts nettsteder.

Ansvarlig spill

Vi anbefaler at du spiller ansvarlig. Dette innebærer blant annet at du kun spiller for underholdningens skyld, og ikke for å løse eventuelle økonomiske problemer. Det er forbudt for mindreårige å gamble i Norge. Hvis du trenger støtte, anbefaler vi at du besøker en av de uavhengige myndighetene som jobber innen forebygging og behandling av spillavhengighet, som for eksempel Spillavhengighet Norge ( spillavhengighet.no).

Gjeldende lov

Disse vilkårene er underlagt engelsk lov, og partene i enhver tvist eller handling er underlagt jurisdiksjonen til de engelske domstolene.

Endringer i brukervilkårene

Vi kan når som helst og etter eget skjønn foreta endringer i vilkårene, uten at du forhåndsvarsles. Vi anbefaler at du besøker denne nettsiden regelmessig for å sjekke om det foreligger noen oppdatert versjon.

Vinn ekte penger